Breaking News
22 Ιανουαρίου 2021

Οι νοτιάδες καθορίζουν τον καιρό της χώρας, φέρνοντας πλήρη υποχώρηση του παγετού, αλλά και αρκετή συννεφιά και τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο.

Τα χιόνια θα περιορίζονται ψηλά στα βουνά. Το Σαββατοκύριακο οι βροχές θα είναι περισσότερες και ισχυρότερες κυρίως στη δυτική Ελλάδα με παράλληλη σημαντική ενίσχυση των νοτιάδων.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη δυτική Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 5 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις ψηλά στα βουνά. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αρκετή συννεφιά με πιθανές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Ο υδράργυρος από 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αυξημένη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 15 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές. Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 9 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα βροχής. Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στίβος: Επιστρέφει η Μπελιμπασάκη

Volley League: Ντέρμπι στο «Παλατάκι» - Με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics