Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2021

Σε αναμονή της πρόσληψης του νέου βοηθού ομοσπονδιακού τεχνικού η εθνική μας ομάδα
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Η εθνική μας ομάδα κωπηλασίας θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα και βρίσκεται σε (δύσκολη) αναζήτηση νέου βοηθού ομοσπονδιακού προπονητή, ωστόσο το κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά δεν μένει άδειο καθώς οι ισχυρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και της Ρωσίας, επέλεξαν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους στις ιδανικές καιρικές συνθήκες της Ελλάδας και της περιοχής του Μαραθώνα.

Όσον αφορά τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού για την οποία απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος η ΕΚΟΦΝΣ, πιθανόν να αποδειχτεί ότι η εύρεση ακόμα και προσωρινής λύσης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση, αφού οι αυξημένες υποχρεώσεις και το δύσκολο ωράριο λειτουργούν αποτρεπτικά για ένα έμπειρο σωματειακό προπονητή.

Θυμίζουμε ότι στις 22-23 Φεβρουαρίου η ομοσπονδία έχει προγραμματίσει να λάβει χώρα ο πρώτος αγώνας αξιολόγησης, που θα ληφθεί υπόψιν για τη συγκρότηση των πληρωμάτων που θα διεκδικήσουν την ολυμπιακή πρόκριση τον Απρίλιο στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ιστιοπλοΐα: Καραχάλιου κατά ΕΟΕ, ΕΦΙΠ και ΕΙΟ

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics