Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Κωνσταντίνος Ντότας


Ζώδια 21/02/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Η επικοινωνία επανέρχεται.

Κριός

Οι ψευδαισθήσεις φεύγουν και τα πράγματα μπορούν να φανούν περισσότερο καθαρά σήμερα. Η εξέλιξη είναι εφικτή.

Ταύρος

Με ευέλικτους τρόπους κινηθείτε σήμερα ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας. Σιγά σιγά η επικοινωνία θα αποκατασταθεί.

Δίδυμοι

Σήμερα προχωρήστε με σταθερά βήματα και ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας γεμίζει. Μην ενδώσετε σε προκλήσεις.

Καρκίνος

Ακόμη και εάν νιώθετε απογοητευμένη/ος από κάτι που συμβαίνει, σιγά σιγά τα πράγματα θα αποκατασταθούν εάν υπάρχει η θέληση.

Λέων

Επαφές με ανθρώπους μπορούν να φέρουν αλλαγές. Ακόμη και εάν δεν είναι άμεσες σήμερα κάντε την αρχή.

Παρθένος

Η ικανοποίηση σήμερα έρχεται από μικρά καθημερινά πράγματα. Εάν θέλετε να κάνετε κάποια δράση, ξεκινήστε από εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Ζυγός

Σήμερα μην βιαστείτε να τα προλάβετε όλα. Το πιο πιθανό είναι να μην τα καταφέρετε και να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

Σκορπιός

Παρόλο που έχετε πολλά πράγματα να κάνετε πιθανά σήμερα να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε στην ησυχία σας. Σεβαστείτε τις επιθυμίες σας.

Τοξότης

Η επικοινωνία αρχίζει να βρίσκει την ομαλότητά σας ωστόσο σήμερα έρχονται προκλήσεις οπότε προχωρήστε με σύνεση και προσοχή.

Αιγόκερως

Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα. Θα βρείτε την άκρη αρκεί να κάνετε μια στάση και να δείτε τα δεδομένα από την αρχή.

Υδροχόος

Η ανάγκη να επεκτείνετε κάτι που ασχολείστε ή να επεκταθείτε εσείς η ίδια/ο ίδιος θα είναι έντονη σήμερα. Δεν θα υπάρξουν άλλες αναβολές.

Ιχθύες

Σήμερα χαλαρώστε και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις. Όλα θα γίνουν και θα μπουν σε μια σειρά εάν είστε περισσότερο χαλαρή/ός.

Πηγή: portraits.gr

 Διαβάστε επίσης:

Οι αριθμοί του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

Ο καιρός σήμερα 21/02/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics