Breaking News
11 Μαρτίου 2021

Μεγάλη μάχη ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα σε άνδρες και γυναίκες
Δημήτρης Ντζάνης 

 

Τέταρτη ημέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 στη Βιλαμούρα και στην πόλη της Πορτογαλίας εξελίσσονται ελληνικοί «εμφύλιοι».

Ιδιαίτερα στους άνδρες όπου σε σύνολο εννέα ιστιοπλοΐες τα δύο ελληνικά πληρώματα βρίσκονται σε απόσταση μιας θέσης.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής σήμερα ήταν 13οι και 11οι και με 73β. ποινής βρίσκονται στην 7η θέση.

Οι Βασίλης Παπουτσόγλου και Γιάννης Ορφανός (φωτό) συνέχισαν την αντεπίθεση που άρχισαν από χθες. Σήμερα ήταν 18οι και 1οι στην 9η κούρσα κι ανέβηκαν στην 8η θέση με 79β. ποινής.

Ελληνική κόντρα υπάρχει και στις γυναίκες. Οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους, έχουν ξεπεράσει τις Αριάδνη Σπανάκη και Αιμιλία Τσουλφά.

Στις σημερινές 8η και 9η κούρσα οι Μπόζη/Κλωναρίδου (φωτό) ήταν στη 10ην θέση και βρίσκονται στην 18η θέση με 107β. ποινής.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Football League: Ευχαριστεί Αυγενάκη και Μαυρωτά

 
 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics