Breaking News
04 Απριλίου 2021

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του τη φετινή σεζόν επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟΚ που έδειξε να έχει το μυαλό του στο Κύπελλο με τους πράσινους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις φάσεις που δημιούργησαν.  



ΟΠαναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη, τη μεγαλύτερη τη φετινή σεζόν, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πήρε ένα τρίποντο σημαντικό για την ευρωπαϊκή έξοδο των πράσινων που ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν το "τριφύλλι" δεν είχε χάσει και τους δύο βαθμούς στο 97' με τον Αστέρα τότε θα ήταν ακόμα ψηλότερα.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έδειξε στο ματς της Λεωφόρου ένα αρκετά κακό πρόσωπο παρά το γεγονός ότι και πάλι είχε τελικές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και να σκοράρει ενώ φαινόταν πως είχε το μυαλό του στον ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν άκρως αποτελεσματικός καθώς έκανε τρία γκολ στις τέσσερις φάσεις που δημιούργησε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες.
sport24.gr
Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ταουσιάνης: " Δεν υπήρχε πέναλτι" [vid]

ΟΦΗ- Χαλάρωση μετά την νίκη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics