Breaking News
17 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

 

Μια διέλευση Αφροδίτης – Δήμητρας σήμερα δείχνει μια ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για αυτό που πραγματικά εκτιμάς ή αναγνωρίζεις, τα φυσικά σου ταλέντα και την αξία σου. Η καλλιέργεια και η οικοδόμηση ενός επιχειρηματικού έργου μπορεί να είναι γόνιμη και ανταποδοτική. Μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα να αναπτύσσεις μια ιδέα εμπλουτίζοντας τις λεπτομέρειες. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι επικοινωνίες είναι φορτισμένες. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να ζητήσει μια συγκεκριμένη απάντηση από εσένα και να μη δεχτεί τίποτα άλλο. Στην πραγματικότητα μπορεί να ζητά επικύρωση και όχι συμβουλή.

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθείς ευχάριστα δεμένη με ανθρώπους στη ζωή σου σήμερα και μπορεί να απολαμβάνεις απόλυτα να τους φροντίζεις, να τους υποστηρίζεις και ίσως να τους καθοδηγείς. Η κοινή χρήση ιδεών ή απόψεων με κάποιον ειδικό μπορεί να είναι μια δεσμευτική εμπειρία. Η προσωπική σου απήχηση είναι υψηλή. Αργότερα σήμερα θα μπορούσες να προσηλωθείς σε μια συγκεκριμένη ιδέα ή πρόβλημα ή να αισθάνεσαι πίεση να εκτελέσεις. Μπορεί να υπάρχει αμυντικότητα στον τρόπο ή στην ομιλία που παρεμποδίζει την υγιή επικοινωνία.


Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξουν αναδυόμενες ευκαιρίες για να θεραπεύσεις ή να βοηθήσεις άλλους να αντιμετωπίσουν περίπλοκα συναισθήματα σήμερα. Ίσως σου αρέσει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε μια σημαντική επιδίωξη στη ζωή σου. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα έρχεται σε επιρροή και οι διαφορές στις απόψεις ή η έλλειψη κατανόησης μπορεί να σε απογοητεύσουν. Μπορεί να αισθάνεσαι πίσω σε μια γωνία ή να αναγκαστείς να πάρεις μια απόφαση. Η εστίαση μπορεί να είναι σε ένα ιδιωτικό θέμα ή σε ένα άλυτο ζήτημα από το παρελθόν και μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση Να χαλαρώσεις το μυαλό σου.

Καρκίνος

Ίσως να καλλιεργήσεις μια σχέση με πνεύμα ανοιχτότητας και αποδοχής το πρώτο μισό της ημέρας. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργική επίλυση προβλημάτων. Ωστόσο προσπάθησε να μην πιέζεις πολύ τα πράγματα, καθώς η μέρα προχωρά και ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα έρχεται σε επιρροή. Η σκέψη σου τείνει να βαθαίνει αν και μπορεί να πάρει μια απότομη στροφή και θα πρέπει να προσέξεις να μην περάσει σε εμμονική σκέψη ή υπερβολική ανησυχία. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες ή φόβους και είναι καλύτερο να αποφύγεις την άμυνα.

Λέων

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για να καλλιεργήσεις μια επιχειρηματική ιδέα. Απολαμβάνεις να ρίχνεις επιπλέον αγάπη στη δουλειά ή στις καθημερινές σου ρουτίνες, κάτι που σε βοηθά να ολοκληρώσεις κάποια από τα σχέδια σου. Καθώς η μέρα προχωρά κάποια δυσαρέσκεια ή ενόχληση μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις τις πολυαναγκαίες προσαρμογές και αλλαγές. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται σε τετράγωνη όψη, οι συζητήσεις μπορεί να φορτιστούν ή οι άνθρωποι να παίρνουν τα πράγματα με λάθος τρόπο.

Παρθένος

Οι μικρές χειρονομίες μετράνε πολύ στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να υπάρξει μια έλξη για κάποιον που περιβάλλει τις πεποιθήσεις ή τις ιδέες του ή μπορεί να ενισχύσεις ένα δεσμό μέσω της ανταλλαγής ιδεών και της ακρόασης. Ένα συγκεκριμένο εγχείρημα, έργο, άτομο ή ιδέα μπορεί να απαιτήσει την πλήρη προσοχή σου καθώς προχωρά η μέρα. Αυτή η ενασχόληση μπορεί γρήγορα να γίνει εμμονή με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη πυροδοτώντας φόβους και ανησυχίες.

Ζυγός

Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα λεκτικοί σήμερα και μπορείς να είσαι πιο υποστηρικτική, καθώς φέρνεις νέο φως σε ένα πρόβλημα ή πολύτιμες συμβουλές στο τραπέζι. Είσαι σίγουρη για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις ή μια στρατηγική που έρχεται στο μυαλό σου. Καθώς η μέρα προχωρά μια επιρροή Ερμή – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να κάνει πιο περίπλοκο από το συνηθισμένο το να αφήσεις κάτι να προχωρήσεις. Εάν μπορείς να διοχετεύσεις αυτή την έντονη ενέργεια σε κάτι εποικοδομητικό, θα διαπιστώσεις ότι είσαι πιο συγκεντρωμένη απ’ το συνηθισμένο.

Σκορπιός

Η σωστή διαχείριση των σχέσεων σου μπορεί να είναι το κλειδί για την ευτυχία αυτές τις μέρες. Οι άλλοι έχουν κάτι σημαντικό να σου διδάξουν και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Το να επιτρέπεις σε ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου περισσότερο λόγο μπορεί να σε ωφελήσει τώρα, γι’ αυτό άκουσε καλά. Προς το παρόν προσπάθησε να χαλαρώσεις τους προσωπικούς στόχους και σχέδια σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων. Όμως, ενώ μπορεί να θέλεις να εστιάσεις στα θετικά μπορεί να σκέφτεσαι θέματα και να επανεξετάζεις θέματα, αργότερα σήμερα.

Τοξότης

Το πρώτο μισό της ημέρας η καλή ενέργεια είναι μαζί σου στη δουλειά και τα οικονομικά. Οι προσπάθειες για την οικοδόμηση μιας αγαπημένης επιχείρησης ή έργου μπορεί να είναι επιτυχείς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να βρεις ουσιαστικούς τρόπους για να βοηθήσεις τους άλλους. Αργότερα σήμερα, ο Ερμής κατευθύνεται προς μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρξει κάποιος εκνευρισμός ή ένταση λόγω του άγχους των αυξημένων απαιτήσεων.

Αιγόκερως

Είσαι σε καλή φόρμα για να καλλιεργήσεις ένα ρομαντισμό ή μια άλλη ζεστή σχέση το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένα δημιουργικό έργο ή χόμπι. Ωστόσο αργότερα σήμερα, ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα έρχεται σε επιρροή και μπορεί να αναδείξει ψυχική ένταση. Εάν εστιάζεις σ’ αυτό που κάνεις και τι μπορείς να πετύχεις, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις νέα γνώση σε ένα θέμα ή να προωθήσεις ένα έργο μέσω έρευνας ή βαθύτερης συγκέντρωσης.

Υδροχόος

Στο πρώτο μισό της ημέρας η ψυχαγωγία νέων και μοναδικών ιδεών έρχεται φυσικά. Οι πιο χρήσιμες και θρεπτικές σου ιδιότητες είναι ζητούμενες σήμερα και είσαι σε ασυνήθιστη θέση να μιλήσεις για κάτι που σε ενδιαφέρει. Οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν να ενισχυθούν. Μπορεί να υπάρχουν νέα σχετικά με ένα προσωπικό ή ιδιωτικό θέμα που σε βοηθά να θεραπεύσεις. Ωστόσο η δυσαρέσκεια ή η απογοήτευση μπορεί να προκύψουν μέσω της επικοινωνίας καθώς η μέρα προχωρά. Τα ίδια παλιά μοτίβα σχέσεων που σε οδηγούν σε μια απογοητευμένη ή στάσιμη θέση δε χρειάζεται να επαναληφθούν, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να σπάσεις το μοτίβο.

Ιχθύες

Μαθαίνεις πολλά χρήσιμα πράγματα αυτές τις μέρες και ακόμα κι αν δεν βάζεις πάντα τις δεξιότητες σου σε κάτι παραγωγικό, είναι μια κρίσιμη στιγμή για ανάπτυξη δεξιοτήτων και απόκτηση γνώσεων που θα σε εξυπηρετήσουν καλά στο μέλλον. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρχουν διπλές έννοιες στις επικοινωνίες, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό. Είναι πιθανές εντάσεις και λογομαχίες. Τα άλυτα προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να αναδυθούν ξανά, αποσπώντας σου την προσοχή από τις προτεραιότητες.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Μία ακόμα εξαιρετική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η αθλήτρια του ΠΑΣ Άτλαντα Ρεθύμνου, Αθηνά Τζουλάκη

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 16/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics