Breaking News
04 Απριλίου 2021

Ένας 20χρονος Νορβηγός νικητής στον μονοήμερο αγώνα του 5ου Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ρόδου
Δημήτρης Ντζάνης 

 

Ένας 20χρονος Νορβηγός, ο Τορντ Γκούντμεσταντ ήταν ο θριαμβευτής στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία στον 5ο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ρόδου. Ο Γκούντμεσταντ της Team Coop, ήταν ο νικητής στον μονοήμερο αγώνα, τον «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels».

Η διοργάνωση έγινε με απόλυτη επιτυχία και άνοιξε την ποδηλατική περίοδο αγώνων, εντός συνόρων και ο νικητής κάλυψε την απόσταση σε 4ώρ.23:01. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κύπριος, Ανδρέας Μιλτιάδης, που τερμάτισε σε 4ώρ.23:15. Οι Δημήτρης Χρηστάκος, Παναγιώτης Καρατσιβής, Μίλτος Γιαννούτσος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Γιάννης Ηλιάδης και Χάρης Καστραντάς τερμάτισαν με διαφορά 2:27 από τον νικητή.

Ο 5ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου συνεχίζεται από την Πέμπτη (8/4) με τον αγώνα σπριντ και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (11/4).

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

ΟΦ Ιεράπετρας - Λεβαδειακός 1-1 [vid]

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics