Breaking News
08 Απριλίου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος 


Με τον Ναζαρένο Σολίς να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε την Πέμπτη (8/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (10/4) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο Νίκος Νιόπλιας δε θα έχε αρκετούς παίκτες σε αυτό το σημαντικό για τον ΟΦΗ ματς. Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χουάν Νέιρα, Αντίλ Ναμπί, Λουκ Καστάνιος, Ρικάρντο Βαζ και Φελίπε Σόουζα έκαναν θεραπεία.

To πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ευκινησίας και τελειώματα φάσεων. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (9/4) στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.
sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

 Ταεκβοντό: «Ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης ο Ραψομανίκης

Κολύμβηση – ΟΠΕΝ Σουηδίας: Πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics