Breaking News
09 Μαΐου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος
Λυκογιάννης: Έβαλε γκολάρα στην Μπενεβέντο



Μία ακόμη καλή χρονιά στη Serie A κάνει ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Και μπορεί φέτος να υπάρχει άγχος λόγω της βαθμολογικής συγκομιδής της Κάλιαρι, όμως, ο ίδιος είναι από τους παίκτες της που ξεχωρίζουν.
Το ματς με την Μπενεβέντο ήταν κομβικό. Τις δύο ομάδες χώριζε μόλις ένας βαθμός. Ο Λυκογιάννης, λοιπόν, φρόντισε με το καλημέρα να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Μόλις στο 1′ άνοιξε το σκορ με γκολάρα.

Ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ, έπαιξε το 1-2 και στη συνέχεια έστρωσε την μπάλα για τον Έλληνα αριστερό μπακ. Ο τελευταίος έπιασε τρομερό σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα συστημένη στο παραθυράκι. Τρίτο γκολ αυτό για τον 27χρονο και δεύτερο στα τελευταία τρία ματς μετά από εκείνο κόντρα στη Ρόμα. Είχε πετύχει άλλο ένα και με την Ουντινέζε τον Δεκέμβριο.
sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Σοφία Τορνάρου: Η «Σταχτοπούτα» που «μεταμορφώθηκε» σε βασίλισσα της Ευρώπης

 

Γιάννης Ταουσιάνης: «Μας έμεινε ένας ημιτελικός και ένας τελικός»

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics