Breaking News
04 Ιουνίου 2021

Η 19χρονη λίμπερο δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για το νέο βήμα στην καριέρα της
Κώστας Ασημακόπουλος


Στο ταλέντο της 19χρονης λίμπερο Γιωργίνας Αντωνακάκη επενδύει ο Πανναξιακός, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η 19χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της την ΓΕΗ Ηρακλείου στην Α2 ενώ πέρυσι ξεκίνησε στον Ασκληπιό Τρικάλων και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον ΑΟ Λαμίας, όπου και τελείωσε τη σεζόν.

Ο Πανναξιακός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τη διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλείου και τον πρόεδρο του σωματείου Ανδρέα Γιαννόπουλο για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό.

Να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον Πανναξιακο ΑΟΝ, η Γιωργίνα Αντωνακάκη δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή τους και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ της Γ.Ε. Ηρακλείου για την συγκατάθεση του σωματείου μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Νάξου την νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Πανναξιακός πριν λίγα εικοσιτετράωρα ανακοίνωσε και τη μεταγραφή της αθλήτριας Έλλης Μανάϊ.

 sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

 

Έσβησε ο πρωταθλητής ΑΜΕΑ Νίκος Καπλάνης

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics