Breaking News
06 Ιουνίου 2021

Ηρόδοτος: Με απουσίες στα Χανιά ο πρωταθλητής


Με μεσημεριανή προπόνηση και rapid test ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρόδοτου για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

 

Με μεσημεριανή προπόνηση και rapid test ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρόδοτου το Σάββατο για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η ομάδα μας θα μεταβεί στα Χανιά με πολλές απουσίες αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ζαφείρης, Ποτουρίδης, Καργιωτάκης, Γκίνη, Αργκιλέσι και οι τραυματίες Κανδηλάκης, Κοιλιάρας Γιάννης.

 

Η αποστολή αναχώρησε νωρίς το πρωί για τα Χανιά όπου γευμάτισε σε κεντρικό ξενοδοχείο και έπειτα θα μεταβεί στο γήπεδο των Μουρνιών για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διαρκείας.

Ο coach Μανώλης Σκύβαλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα εν όψει και της έναρξης των μπαράζ ανόδου που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη:
mikriliga.com

Σπουδαία κίνηση Μανωλά: Μεσολάβησε για το χειρουργείο δύο παικτών του Πανναξιακού!

 

Σήμερα 06 Ιουνίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics