Breaking News
17 Ιουνίου 2021

Την ευκαιρία να αγωνισθεί με μια σημαντική ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τις ΗΠΑ είχε η Γυναικεία ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η οποία αντιμετώπισε στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, την κολεγιακή ομάδα So Cal Los Angeles επικρατώντας 1-0.

 

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον αγώνα οι παίκτριες της κρητικής ομάδας είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν αθλήτριες οι οποίες βρίσκονται στο κατώφλι επαγγελματικών συλλόγων των ΗΠΑ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε με δυνατό σουτ η Ξέρα στο 25’,ενώ στο 80’ οι Αμερικάνες έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν το σουτ της Castro σταμάτησε στο δοκάρι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Γρηγοριάδου, Καλέση, Σιδηρά, Ηλιάδη, Ξέρα, Χαριτάκη, Δρακογιαννάκη, Σαριδάκη, Ρέιγκ-Παπαδάκη, Φανουράκη, Ραπάνη.

Αγωνίσθηκαν και οι: Τζανάκη, Λάρου Μελίνα, Λάρου Βασιλική, Βαξεβάνη, Δρακωνάκη και Σημαιάκη.

So Cal Los Angeles: Rutherford, Gortwald, Torres, Oronoz, Madison, Herren, Castro, Yenney, Merrill, Saddic, Mc Donald.

Αγωνίσθηκαν επίσης οι: Kracy, Dillard, Millan, Aparicio, Gunderson.
Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Σενάριο για Αργεντινό επιθετικό, ανακοινώσεις για μεταγραφές

 

Η Gressini με μοτοσυκλέτες Ducati το 2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics