Breaking News
25 Ιουνίου 2021

Ξεκινά το σπουδαίο τουρνουά «Γιάννης Καλέμπουμπας» με ταλέντα του μέλλοντος

 

Ο ΠΟΑ με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει από σήμερα έως και την Κυριακή ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο με νέα ταλέντα του μέλλοντος και σημαντικές βραβεύσεις. Πρόκειται για το 1ο πανελλήνιο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Γιάννης Καλέμπουμπας», όπου θα τιμηθεί ο επί δεκαετίες πρόεδρος του ΠΟΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου.

Επίσης θα τιμηθούν οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες Μανόλης Στεφανουδάκης και Γιώργος Κωστάκης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πίττας και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σπουδαία ταλέντα θα αγωνιστούν στο γήπεδο του ΠΟΑ καθώς στο τουρνουά παίρνουν μέρος με τις ομάδες Κ16 ο ΠΟΑ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΟΦΗ, η ΠΑΕ Εργοτέλης, το Λίντο και ο Αστέρας Ρεθύμνου.

Οι έξι ομάδες έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους, με Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και Αστέρα Ρεθύμνου στον 1ο Όμιλο ενώ στον 2ο Όμιλο είναι ο ΠΟΑ, ο ΟΦΗ και το Λίντο.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στις 17:15 με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΟΑ και Παναθηναϊκό να είναι το εναρκτήριο (άνευ συναγωνισμού) ενώ οι επίσημοι αγώνες του τουρνουά ξεκινούν στις 18:30 με το παιχνίδι Εργοτέλης-Αστέρας Ρεθύμνου και ακολουθεί στις 19:45 το ΟΦΗ-Λίντο. Επίσης θα γίνουν δύο παιχνίδια το πρωί του Σαββάτου ανά όμιλο και δύο το απόγευμα και θα ακολουθήσουν την Κυριακή οι τελικοί του Τουρνουά.

Ανάλογα την θέση που θα καταλάβει στον Όμιλο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί σε μεγάλο, μικρό τελικό ή αγώνα κατάταξης. Μετά τους τελικούς θα ακολουθήσει η τελετή λήξης και θα γίνουν οι βραβεύσεις. Όπως έχει ανακοινώσει ο ΠΟΑ θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για τους αθλητές και τους θεατές, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει γιατρός και απινιδωτής.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 25 Ιουνίου

17.15 ΠΟΑ -Παναθηναϊκός

18.30 Εργοτέλης - Αστέρας Ρεθ.

19.45 ΟΦΗ - LIDO FC

Σάββατο 26 Ιουνίου

09.00 ΠΟΑ - LIDO FC

10.30 Παναθηναϊκός - Αστέρας Ρεθ.

18.00 ΠΟΑ -ΟΦΗ

19.30 Παναθηναϊκός -Εργοτέλης

Κυριακή 27 Ιουνίου

08.30-Αγώνας Κατάταξης

3ος 1ου Ομίλου - 3ος 2ου Ομίλου

09.45-Μικρός Τελικός

2ος 1ου Ομίλου - 2ος 2ου Ομίλου

11.00-Μεγάλος Τελικός

1ος 1ου Ομίλου - 1ος 2ου Ομίλου

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 25 Ιουνίου γιορτάζουν

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ: Στους «32» ο Γκιώνης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics