Breaking News
02 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων αφορά και την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Τόκιο για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης δίνει στη δημοσιότητα η Κολυμβητική Ομοσπονδία.


Ενδεχομένως, αν υπάρχει κάποια σύνδεση μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στο athlitiko, η ΚΟΕ έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε ανακοινώσει το πρωί του Σαββάτου, οπότε και θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Ολυμπιακή ομάδα των αθλημάτων της που θα μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για την καλλιτεχνική κολύμβηση επιβεβαιώνεται ότι τα κορίτσια θα είναι βέβαια εννέα, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ανάμεσα τους δεν θα περιλαμβάνεται η Βιολέτα Ζουζούνη.

Η αναφορά που κάνει η ΚΟΕ έχει ως εξής:

Το πρωί (10.00) του Σαββάτου (3/7) θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η Ολυμπιακή Ομάδα των Αθλημάτων της ΚΟΕ, που θα μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23/7-8/8).

Η εκδήλωση της Ομοσπονδίας, προς τιμή των αθλητών και αθλητριών μας που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο, θα πραγματοποιηθεί στο «Nalu», επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στον Άλιμο.

Estrella

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μετάσχουν τα 4 από τα 5 ολυμπιακά αθλήματα της ΚΟΕ, με συνολικό αριθμό 34 αθλητών και αθλητριών, από τους 68 συνολικά όλων των αθλημάτων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, μέχρι στιγμής:

*ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΔΡΩΝ: 13

*ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: 11

*ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ: 9

*OPEN WATER: 1

athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι κληρώσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων για τις εθνικές μας ομάδες

 

Η Άννα Κορακάκη στην οικογένεια της UNDER ARMOUR

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics