Breaking News
06 Ιουλίου 2021

Με φετινό ρεκόρ (4.70μ) η Νικόλ Κυριακοπούλου πήρε την 1η θέση στο μίτινγκ στο Νανσί της Γαλλίας.


Πρωτιά για την Νικόλ Κυριακοπούλου στο Νανσί της Γαλλίας.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που σε λίγες εβδομάδες θ' αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με άλμα στα 4,70μ που είναι φετινό της ρεκόρ κατετάγη 1η στο μίτινγκ της σειράς Continental Tour.

Το προηγούμενο φετινό ρεκόρ της ήταν 4.65.

Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,30μ., πέρασε με τον ίδιο τρόπο τα 4,40μ., χρειάστηκε τρεις προσπάθειες στα 4,50μ., ενώ έπειτα άφησε τα 4,55μ., για να περάσει με την πρώτη τα 4,60μ. και στη συνέχεια με τη δεύτερη τα 4,70 μέτρα.

Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 4,80μ., κάνοντας έτσι ένα δυνατό τεστ, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην δεύτερη θέση με 4,60μ., έμεινε η Γιαρισλει Σίλβα.

gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο: Χάλκινο μετάλλιο μετά από έντεκα χρόνια [vids]

 

Ξάνθη: Επιμένει... ελληνικά με Μπάτζιο, Γιακουμή

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics