Breaking News
15 Ιουλίου 2021

Ευρωπαϊκό Κ20: Προκρίθηκε με την όγδοη επίδοση
Γιάννης Νιαστίτης  

 

Στον τελικό της σφαιροβολίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 στο Ταλίν, προκρίθηκε ο Κώστας Γεννίκης, αφού στη διάρκεια του προκριματικού του αγωνίσματος έστειλε τη σφαίρα στα 17.93 μέτρα. Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε με 17.92 μ., ήταν άκυρος στη δεύτερη και πέτυχε 17.93 μ. στην τρίτη και τελευταία βολή. Ο Γεννίκης προκρίθηκε με την όγδοη επίδοση και στον τελικό θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη υψηλότερα στην τελική κατάσταση.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Αννίβας Οικονόμου ολοκλήρωσε στην 16η θέση της τελικής κατάταξης με 17.15 μ., ενώ είχε μία ακόμη έγκυρη βολή στα 16.74 μέτρα. Υπενθυμίζουμε αυτή είναι η δεύτερη χρονικά πρόκριση για τα ελληνικά χρώματα σε τελικό, μετά από την εντυπωσιακή πρόκριση της Βασσιλικής Καλλιμογιάννη στα 3.000μ. στιπλ που συνοδεύτηκε με πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 15 Ιουλίου γιορτάζουν

 

Στον τελικό η Καλλιμογιάννη – Εκτός η Ραφαϊλάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics