Breaking News
31 Αυγούστου 2021

Για πρώτη φορά στην καριέρα της θα συμμετέχει σε Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Υπερπήδησης Εμποδίων η Ιόλη Μυτιληναίου μαζί με το άλογό της Levis de Muze.


Το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ενηλίκων, που θα διεξαθχεί στο Riesenbeck της Γερμανίας, αρχίζει την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου.

Στο φετινό πρωτάθλημα, που πραγματοποιείται αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα πάρουν μέρος συνολικά 23 χώρες με 76 ιππείς και άλογα.

Οι 15 από αυτές θα πάρουν μέρος στο Ομαδικό Αγώνισμα και οι 8, όπως και η Ελλάδα, μόνο στο Ατομικό Αγώνισμα.

Ο κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων θα γίνει την Τρίτη ενώ ο πρώτος προκριματικός γύρος θα γίνει την Τετάρτη, ενώ ο Τελικός του Ατομικού την Κυριακή.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics