Breaking News
14 Οκτωβρίου 2021

Κύπελλο ΕΚΑΣΚ: Στον Εργοτέλη ο τίτλος
Μπάσκετ 

 

Κυπελλούχος Κρήτης σε επίπεδο Ανδρών είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος νίκησε στον τελικό, που έγινε στα Δύο Αοράκια, το Δειλινό με 77-56 και κατέκτησε το τρόπαιο.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στη μεγαλύτερη διάρκειά του με τον Εργοτέλη να είναι καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στην τελευταία περίοδο “χτίζοντας” σιγά – σιγά μία διαφορά, η οποία έφθασε στην τελική τιμή των 21 πόντων (που ήταν και η μεγαλύτερη της αναμέτρησης).

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης είδε τέσσερις αθλητές του (Καραλής, Μαχαιριανάκης, Κουμάκης, Μπουμπάρης) με διψήφιο αριθμό πόντων, αν και ο κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης (Κυρίτσης) ανήκε στο Δειλινό.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός επρόκειτο να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή, αλλά το απρόοπτο με τo ταμπλό (έσπασε από κάρφωμα αθλητή) προκάλεσαν τόσο την αλλαγή ημερομηνίας, όσο και το γήπεδο διεξαγωγής του (Δύο Αοράκια, αντί για Λίντο).

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 29-31 (ημίχρονο), 44-52, 56-77.

Δειλινό (Δ. Χαραλαμπάκης): Γιανναδάκης, Μητκούσης, Παχιαδάκης 5, Χλιαράς 10 (2), Κυρίτσης 17 (4), Γρύλλης 8, Σκιζόγλου, Τάντζος 2, Υτσόγλου 1, Σπηλιόπουλος 13, Μανδηλάκης.

Εργοτέλης (Γ. Βισκαδουράκης): Αναστασάκης 2, Αθανασιάδης 6, Μαϊστρέλης 4, Μαχαιριανάκης 10 (1), Γουμανάκης 3 (1), Μπουμπάρης 11, Μανιαδής 2, Χριστοδούλου 7, Κουμάκης 12 (2), Γιαννακόπουλος 4, Χαμηλάκης 4, Καραλής 12.

athlitiko.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 14 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αχέροντα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics