Breaking News
26 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΟΦΗ και έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου της Super League U19.

 


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 του ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Super League U19 και έμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με ορέξεις στην αναμέτρηση, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Δαρέλας άνοιξε το σκορ στο 31′, έπειτα από την ασίστ του Μπάμπουρα, ενώ ο Ζίλο πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σακαλίδη και σημείωσε το 2-0 στο 35′.

Ο ΟΦΗ βρήκε γρήγορα την απάντηση στο καταιγιστικό τετράλεπτο του ΠΑΟΚ και μείωσε σε 2-1 με τον Σωμαράκη. Ο Ζαχαριουδάκης συνεργάστηκε ωραία με τον Θεοδοσουλάκη, με τον Σωμαράκη παίρνει την μπάλα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2-1 στο 41′.

Νωρίτερα ο Ζαχαριουδάκης έχασε μία μεγάλη ευκαιρία από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Μοναστηρλής απέκρουσε το σουτ του στο 36′.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο τέρμα με εύστοχη πέναλτι του Σμυρλή στο 54′, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Δαρέλας.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα και στο 60′, όταν ο Σμυρλής πάσαρε στον Δαρέλα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο 63′ οι Κρητικοί μείωσαν σε 4-2, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Θεοδοσουλάκη, έπειτα από υπόδειξη για οφσάιντ.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να βρουν κι άλλο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 46 βαθμούς και μείωσε στους 4 την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει 50 πόντους, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 25 και στην 6η θέση.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης (73′ Καστίδης), Μελενικιώτης (λ.τ. 46′ Τσιακούμης), Τσίκος, Ζίλο, Σπυράκος (73′ Βασιλειάδης), Καλόγηρος (62′ Γκαρνέτας), Μπάμπουρας (57′ Μάρτος), Δαρέλας, Σμυρλής.

ΟΦΗ: Σακαλίδης, Καρανδινός (72’ Σαλούστρος), Κορνιλάκης, Χνάρης (82’ Χότζα), Γωνιωτάκης, Χαλκιαδάκης (65’ Κουτσουπιάς), Φαϊτάκης, Ζαχαριουδάκης (82’ Τζεβαμπινάς), Σωμαράκης (65’ Φανουράκης), Λέλεκας, Θεοδοσουλάκης.
talentabout.gr/
Διαβάστε επίσης:

Μετά από δύο ήττες η ομάδα του Βασίλη Ράλλη επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 26/03/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics