Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2022

Πήρε το ντέρμπι ο Εργοτέλης, πρώτη ήττα η ΡΕΑ

 

Ο Εργοτέλης υποχρέωσε τη ΡΕΑ στην πρώτη της ήττα μετά από το 3/3, επικρατώντας με 3-1 στο κρητικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α’ Γυναικών.
Μετά από την απώλεια στον Υμηττό η ηρακλειώτικη ομάδα επανήλθε άμεσα στις νίκες και πλέον πήρε τη θέση της ΡΕΑ στην κορυφή του Νοτίου ομίλου, “συγκατοικώντας” με την Ολυμπιάδα.

Μόλις στο 5’ η Τζόνσον έδωσε σκορ στο παιχνίδι ολοκληρώνοντας την ατομική της προσπάθεια με δυνατό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα (1-0), για να βρει γρήγορα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλητς, στο 46’ με τη Ραπάνη να αξιοποιεί την ασίστ της Κωνσταντοπούλου για να πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Η ΡΕΑ μείωσε στο 65’ με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ της Μαρκουτσά, προσπαθώντας να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αποτελέσματος. Η ίδια παίκτρια είχε σουτ στο 69’ που έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Τον επίλογο του αγώνα “έγραψε” η Τζόνσον με το δεύτερο γκολ της στο 84’, με σουτ από πλάγια θέση, έπειτα από ασίστ της Μπράουν.

Διαιτητής: Κυριακίδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Θεοδοσάκης – Καφεσάκης (Λασιθίου)

grigoris
Εργοτέλης (Ανδρέας Ξυδάκης): Γιαννακούλη, Ζέρβα (77’ Δρακογιαννάκη), Δρακωνάκη (88’ Ξυλούρη), Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά (88’ Μαρκάκη), Φανγουίκ, Μολίν, Τζόνσον, Μπράουν, Ραπάνη.

ΡΕΑ (Νίκος Κυριακόπουλος): Κούντου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίκοβιτς, Βορριά, Κιαχίδου (70’ Μανωλίτση), Εράσο, Κοτσάκι, Δαφέρμου (86’ Καραμουσαδάκη), Κουτρή, Μαρκουτσά, Μπετανκούρ.

4η αγωνιστική
ΟΦΗ-Ιάλυσος 7-0
Οδυσσέας Μοσχάτου-Δόξα Πηγαδακίων αναβλήθηκε
Ολυμπιάδα Υμηττού-Λεοντικός 5-0
Εργοτέλης-ΡΕΑ 3-1

Βαθμολογία
1.Εργοτέλης 10
-.Ολυμπιάδα Υμηττού 10
3.ΡΕΑ 9
-.ΟΦΗ 9
5.Οδυσσέας Μοσχάτου* 6
6.Ιάλυσος 0
-.Λεοντικός Κηφισιάς 0
8.Δόξα Πηγαδακίων* 0

Η επόμενη αγωνιστική (5η – 18/12)
Λεοντικός-Ιάλυσος
ΡΕΑ-Ολυμπιάδα Υμηττού
Δόξα Πηγαδακίων-ΟΦΗ
Οδυσσέας Μοσχάτου-Εργοτέλης
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 10/12

 

 

 

Super League παρασκήνια: Από τον ΟΦΗ, τον Βόλο, τον Παναιτωλικό και τον Ιωνικό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics