Ξεκίνημα με όνειρα για τα κορίτσια του ΟΦΗ που βάζουν φέτος ψηλά τον πήχη και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Α2 βόλεϊ γυναικών, μετά την 6η θέση που κατέκτησαν πέρσι, στην πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία.
Δείτε παρακάτω το VIDEO από το επίσημο κανάλι του ΟΦΗ για την "πρώτη" των κοριτσιών.
Μιλούν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο προπονητής Νίκος Προύφας, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης, ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης.
Από τις αθλήτριες και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μιλάει η πρώτη ξένη στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών του ΟΦΗ, Martina Guastavino (Αργεντινή), η Ελλη Μανάι, η Κατερίνα Ποδαρά και η Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου, οι οποίες έχουν εμπειρία απο μεγαλύτερες κατηγορίες.
Από τις παλιές, δυο κρητικοπούλες, η Εύη Πρινιωτάκη που έκανε φανταστική χρονιά πέρσι με τον ΟΦΗ και την Εθνική ομάδα και η Ανεζίνα Κοζωνάκη.
neakriti.gr
-Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:
Στιγμές συγκίνησης έζησαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες