Breaking News
17 Μαρτίου 2017

Για όσους αναρωτιέστε «ναι» υπάρχουν ομάδες Baseball στην Ελλάδα και υπάρχουν και 80 παιδιά που λατρεύουν αυτό το άθλημα, το έχουν κατανοήσει (σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία ενήλικων Ελλήνων) και καταφέρνουν να αγωνίζονται σε υψηλότατο επίπεδο, προσφέροντας μάλιστα συγκινήσεις και θέαμα γύρω από το διαμάντι του γηπέδου Baseball.

Συνολικά 80 παιδιά και έφηβοι χωρισμένα σε 4 ομάδες ρίχνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Baseball 2017 που διοργανώνεται από την ελληνική Little League, την παγκόσμια αρχή που έχει υπό την αιγίδα της τις ομάδες Baseball παίδων-εφήβων όλου του πλανήτη.

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16 Μαρτίου στα Ολυμπιακά προπονητήρια Baseball που βρίσκονται 50 μέτρα από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, δίπλα στον σταθμό μετρό του Ελληνικού. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο ηλικιακές ομάδες με όριο τα 12 έτη και για τους επόμενους δύο μήνες κάθε Σαββατοκύριακο θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους (ή καλύτερα τα ρόπαλά τους) με στόχο να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι οι Γίγαντες Παλαιού Φαλήρου, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ο Θησέας Θησείου και οι Lions Αλίμου των οποίων ο επικεφαλής Σπύρος Κονοφάος είναι και ο αντιπρόσωπος της Little League στην Ελλάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics