Breaking News
12 Απριλίου 2018

Αύριο Παρασκευή (13/4) είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Νιόν, οι κληρώσεις για την ημιτελική φάση σε Champions και Europa League. Στις 13:00 θα γίνει η διαδικασία για την κορυφαία διοργάνωση, με την συμμετοχή του ΑντρέιΣεφστένκο και μία ώρα αργότερα αυτή του Europa League, με την παρουσία του πρώην άσου του ΟλυμπιακούΕρίκ Αμπιντάλ.

 

Και οι δύο κληρώσεις θα είναι ανοικτές, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί, με συνέπεια και τα μπαλάκια να τοποθετηθούν στο ίδιο μπολ.

Οι τέσσερις ομάδες του Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης(Ισπανία)Λίβερπουλ, (Αγγλία)Ρόμα (Ιταλία), Μπάγερν (Γερμανία).

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν 24-25/4 και 1-2/5, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαϊου στο Olimpiyskyi stadium, στο Κίεβο.

Οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν την διαδρομή τους στο Europa League, θα γίνουν γνωστές απόψε. Τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένα για 26/4 και 3/5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου στο Parc OL.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics