Breaking News
01 Μαΐου 2018

Η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League μετά την ισοπαλία 2-2 με την Μπάγερν στη Μαδρίτη χάρη στη νίκη της στο Μόναχο με 2-1 και στις 26 Μαΐου στο Κίεβο θα διεκδικήσει την τρίτη σερί «κούπα» του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ ή στην Ρόμα, που παίζουν το βράδυ της Τετάρτης (2/05).


Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος αδράνησε, η μπάλα κατέληξε στον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ και απέδειξε ξανά ότι διανύει την καλύτερη σεζόν του.
Ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε με κεφαλιά στο 11’.
Οι Γερμανοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 63΄ ισοφάρισαν με τη διπλή προσπάθεια του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε λόγω του ότι αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν από την Ρεάλ. Το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για το τρίτο γκολ, που θα τους έστελνε στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας σε 25 ημέρες.
Διαιτητής: Σινεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)
Κίτρινες: Μόντριτς, Βάθκεθ, Κασεμίρο
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Βάθκεθ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (72′ Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (88′ Νάτσο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (72′ Μπέιλ).
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζίλε, Αλάμπα, Τολισό (75′ Βάγκνερ), Αλκάνταρα, Ροντρίγκες (64′ Μαρτίνεθ), Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics