Breaking News
23 Αυγούστου 2018

Η ΑΕΚ έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στους ομίλους Champions League, μετά τη νίκη της στη Βουδαπέστη επί της Βίντι με 2-1.


Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ.
Ο Κλωναρίδης στο 35΄ άνοιξε το σκορ, ο Μπακασέτας στο 49΄ έγραψε το 0-2 και μείωσε ο Λάζοβιτς στο 68΄. Με δέκα παίκτες έμεινε η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας στο 23΄ λόγω αποβολής του Χούστι, ενώ αποβλήθηκε και ο Μπακασέτας στο 53΄. 
Η Ενωση έμεινε αήττητη για 13ο συνεχόμενο ματς στην Ευρώπη, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά των ελληνικών ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις. 
Διαιτητής Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Κίτρινες: Λάζοβιτς, Νεγκό - Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος
Κόκκινη: Χούστι (23΄) - Μπακασέτας (53΄)
ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτς, Φιολα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στοπίρα, Νικόλοφ (54΄ Μάρκο Σέποβιτς), Χάτζιτς, Νεγκό, Κόβατς, Χούστι, Λάζοβιτς
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος (66΄ Άλεφ), Σιμόες, Γκάλο, Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης (81΄ Λόπες), Λιβάγια (86΄ Πόνσε)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics