Breaking News
22 Αυγούστου 2019

Ο Ολυμπιακός μετά απο καταπληκτική εμφάνιση συνέτριψε με 4-0 στο Καραϊσκάκη την Κράσνονταρ και βρίσκεται με το ενάμισι ποδι στους ομίλους του Champions League.


 Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ διαβασμένοι και το έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με ένα ξέσπασμα στην επανάληψη, όπου σε 11' σημείωσαν τρία γκολ! Ο Ραντζέλοβιτς σημείωσε δύο γκολ (75',85') κι από ένα οι Γκερέρο (30'), Ποντένσε (89'). Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ, το 5ο ευρωπαϊκό του ματς, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο Κράσνονταρ.. 
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Γκολ: 30' Γκερέρο, 78' Ραντζέλοβιτς, 86' Ραντζέλοβιτς, 89' Ποντένσε
Διαιτητής: Γκράντε (Ισπανία)
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε (93 Τοροσίδης), Βαλμπουενά (87' Καμαρά), Μασούρας (75' Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο
Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Πετρόφ, Σπάχιτς, Φιόλουσον, Ραμίρες, Καμπελά (25' Όλσον), Καμπόλοφ, Βιλένα, Βάντερσον, Ναμλί (59' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (69' Ιγκνάτιεφ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics