Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2019

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο προανήγγειλε τη χρήση αυτοματοποιημένου VAR, το οποίο θα υποδεικνύει μόνο του τις παραβάσεις off side.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θεωρεί πως η χρήση της τεχνολογίας θα κάνει καλύτερο και δικαιότερο το άθλημα. Παράλληλα, ο επικεφαλής της FIFA δήλωσε πως πέρα από το πρόβλημα του off side, η ομοσπονδίας μελετάει και το θέμα του πέναλτι και το πως θα υπάρξουν βελτιώσεις.

Χαρακτηριστικά, ο Ινφαντίνο δήλωσε: “Το VAR κάνει το ποδόσφαιρο πιο δίκαιο και καθαρό κι ας πρέπει να περιμένουμε 1-2 λεπτά, για να αλλάξει μία-μία απόφαση που λήφθηκε σωστά ή λάθος. Φυσικά, το VAR θα βελτιωθεί, θα αναπτυχθεί και θα αποκτήσει αυτοματοποιημένο οφσάιντ, γιατί είναι κάτι που μπορεί να μας το προσφέρει η τεχνολογία, σήμερα ή αύριο. Το οφσάιντ και το χέρι είναι οι δύο καταστάσεις που πρέπει να αναλύουμε συνεχώς για το αν και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε. Είναι δύο δύσκολα θέματα”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics