Breaking News
15 Μαΐου 2020

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε από τις Κρατικές αρχές να μη βάλουν τους παίκτες των ισπανικών ομάδων σε υποχρεωτική καραντίνα, κατά τη διάρκεια των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης, όμως είναι αντίθετος με το συγκεκριμένο μέτρο.

Οι Ισπανοί προσανατολίζονται στην απομόνωση των ομάδων σε ξενοδοχεία, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί πως δε θα υπάρξει κάποιο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Μέσι δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: “Θέλω να παίξω αλλά δε θα μας αρέσει να μας χωρίσουν από τις οικογένειες μας. Ξέρουμε ότι θα είναι περίεργα όταν επιστρέψουμε, θα υπάρχει ο κίνδυνος πάντα, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν. Θα είναι δύσκολο επίσης και χωρίς την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα”.

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στις προσπάθειες ενίσχυσης της Μπαρτσελόνα το εφετινό καλοκαίρι: “Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα, πιστεύω θα κάνουν το καλύτερο.Θα είναι πιο δύσκολα πλέον στην αγορά, οπότε εμείς να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics