Breaking News
27 Μαΐου 2020

Με τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν να μην είναι σίγουρη, με τον κορονοϊό να δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο και με το ρόστερ να είναι γεμάτο σε ό,τι αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς, η Άρσεναλ καλείται να πάρει αποφάσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

 

Και αυτή που έχει ήδη πάρει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Athletic», είναι η πώληση του Παπασταθόπουλου, όπως και των Σκοντράν Μουστάφι και Ρομπ Χόλντινγκ. Οι λόγοι που αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αυτοί που προαναφέραμε και όντως γίνουν έτσι τα πράγματα, θα έχει ενδιαφέρον το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του 32χρονου Έλληνα στόπερ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, το όνομα του είχε ακουστεί -περισσότερο σαν φήμη και όχι με τη λογική ότι υπάρχει κάποια συζήτηση των δύο πλευρών- για τον Ολυμπιακό, ο ίδιος είχε πει στο παρελθόν ότι αν γύριζε στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ, ενώ είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει και η λύση μιας νέας εμπειρίας στο εξωτερικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics