Breaking News
11 Ιουνίου 2020

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι παίκτες και οι ομάδες της αγγλικής λίγκας του ράγκμπι.


Δημοσίευση: 11/06/2020 - 08:24

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι παίκτες και οι ομάδες της αγγλικής λίγκας του ράγκμπι. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, θεωρείται απίθανο να βρεθεί λύση στο θέμα των μειώσεων των μισθών των παικτών, από τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς έχουν προχωρήσει καταγγελίες, πως δέχονται πιέσεις και απειλές από τις ίδιες τις ομάδες τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Mail”, οι ομάδες τονίζουν στους παίκτες, πως αν δε μειώσουν τις αποδοχές τους κοντά στο 30%, τότε θα τους διακόψουν τα συμβόλαια. Το πρωτάθλημα ράγκμπι έχει διακοπεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και οι ομάδες προσπαθούν να περιορίσουν τα έξοδα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις. Η πλευρά των παικτών είναι έτοιμη να κινηθεί δικαστικά κατά των ομάδων, ζητώντας την καταβολή όλων των χρημάτων που προβλέπουν τα συμβόλαια. Παράλληλα, θα γίνουν καταγγελίες και για τις απειλές που δέχτηκαν οι παίκτες το προηγούμενο διάστημα.

novasports.gr
Θωμάς Ναλμπάντης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics