Breaking News
28 Αυγούστου 2020

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Μέσι έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η γαλλική εφημέριδα, η Παρί Σεν Ζερμέν επικοινώνησε με τον πατέρα του Μέσι για να καταθέσει την πρόταση της, όμως εκείνος απάντησε ότι ο Αργεντινός σταρ επέλεξε την Μάντσεστερ Σίτι.

 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο επικοινώνησε με τον Χόρχε Μέσι, τον πατέρα του σταρ της Μπαρτσελόνα για να μάθει τις προθέσεις του και αν δει αν ενδιαφέρεται για μία μετακόμιση στην πόλη του φωτός.

Η απάντηση όμως που πήρε δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν στο Παρίσι καθώς ο Χόρχε Μέσι αφού ευχαρίστησε την γαλλική ομάδα για το ενδιαφέρον της, ενημέρωσε ότι ο γιος του έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στους "πολίτες".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics