Breaking News
04 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Λιονέλ Μέσι μένει στην Μπαρτσελόνα! Το ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος!

 

Η δήλωση παραμονής του Μέσι: 

«Δεν θα πήγαινα ποτέ σε δικαστική διαμάχη με το κλάμπ της ζωής μου κι αυτός είναι ο λόγος που μένω στην Μπαρτσελόνα» δήλωσε αποκλειστικά στο Goal.com ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

«Όταν ανακοίνωσα την επιθυμία μου να φύγω στη γυναίκα και τα παιδιά μου, ήταν ένα πραγματικό δράμα»», δήλωσε ο Μέσι και συνέχισε: «Όλη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, τα παιδιά μου δεν ήθελαν να φύγουν από τη Βαρκελώνη, ούτε ήθελαν να αλλάξουν σχολεία.

Αλλά κοίταξα πιο μακριά και θέλω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, να κερδίσω τίτλους, να αγωνιστώ στο Champions League. Μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις από αυτό, διότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει ν΄ αγωνίζεσαι».

Από κει και πέρα ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που τον ώθησαν στην «πόρτα της εξόδου» από το «Καμπ Νόου». «Τουλάχιστον να μάθουμε ν' αγωνιζόμαστε κι όχι να διαλυόμαστε, όπως στη Ρώμη, στο Λίβερπουλ, στη Λισσαβόνα. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να σκεφτώ αυτήν την απόφαση, την οποία ήθελα να εκτελέσω.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics