Breaking News
24 Οκτωβρίου 2020

Ο Μίλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00) και ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ (20:30)



Οι πράσινοι της Volley League έχουν την τιμητική τους στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος καθώς Παναθηναϊκός και Μίλων θα υποδεχτούν τους «ασπρόμαυρούς» ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα.
Ο Παναθηναϊκός στον Άγιο Θωμά που τον περασμένο Ιούλιο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ο.Φ.Η. (1η αγωνιστική, 24/10, 20:30, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου).
Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα. Η μόνη διαφορά είναι πως πριν ένα χρόνο η πρεμιέρα έγινε στο Ηράκλειο όπου οι πράσινοι νίκησαν με 3-0 σετ.

Μετά την απώλεια της πρόκρισης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στον Παναθηναϊκό άπαντες συνειδητοποίησαν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ για δεύτερη εβδομάδα – μετά τους αγώνες του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς – θα βρίσκεται στην Αθήνα. Στόχος είναι να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους πρωταθλητές.

«Παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, ξέρουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το παιχνίδι ότι μας αναλογεί» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας και ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης επισημαίνει με τη σειρά του ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα με την πανδημία, αλλά , θα προσαρμοστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό, ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον πρωταθλητή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Νίκο Καρατζά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα βαρύ διάστρεμμα.

Οι προηγούμενες αναμετρήσεις Παναθηναϊκού – ΟΦΗ:

1η αγωνιστική (02/11/2019): Ο.Φ.Η. – Παναθηναϊκός 0-3 (19-25, 18-25, 23-25)

10η αγωνιστική (25/1/2020): Παναθηναϊκός – Ο.Φ.Η. 3-0 (25-19, 26-24, 25-20).

Χωρίς Ανδρεάδη και Χαντ ο Μίλων
Στη Νέα Σμύρνη και στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης θα γίνει το εναρκτήριο σερβίς του 53ου πρωταθλήματος Volley League όπου Μίλωνας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ. (1η αγωνιστική, 24/10, 19:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ.).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιστρέφει και επίσημα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 7 χρόνια και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έδωσε δύο αγώνες στο Λιγκ Καπ με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ και τον Παναθηναϊκός ωστόσο αυτή τη φορά θα απουσιάσουν ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Τέιλορ Χαντ

«Μπαίνουμε στο πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και με το “καλημέρα” αποδεικνύεται πως θα παίξουν και άλλοι παράγοντες ρόλο εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία των ομάδων. Εύχομαι περαστικά στους αθλητές μου. Αλλιώς περιμέναμε την πρεμιέρα αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας για το καλύτερο δυνατό», είπε ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας που θα υποδεχτεί για πρώτη φορά την προηγούμενη ομάδα της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του έξοδο θέλει να κάνει ξεκίνημα χωρίς απώλειες και να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μίλωνα, ο αθλητής Γιάννης Τακουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες λόγω της κατάστασης με την πανδημία, και ο Μίλωνας θα έχει κάποιες απουσίες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας εμφάνιση, ώστε να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο και τον τρόπο παιχνιδιού που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα με μία νίκη που θα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση».

Οι προηγούμενες αναμετρήσεις Μίλων – ΠΑΟΚ

2012-13

10η αγωνιστική (16/12/2012): ΠΑΟΚ – Μίλων 3-0 (25-19, 25-11, 25-17)

21η αγωνιστική (16/3/2013): Μίλων – ΠΑΟΚ 0-3 (21-25, 21-25, 18-25)

Volley League – 1η αγωνιστική

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Κροίσος Πέρσης Νέα Σμύρνη, 19.00 (V.L. T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αγίου Θωμά 20.30 (V.L. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κατερλή, Αρβανίτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Δ. Βικέλας Σύρος 16.00 (V.L. T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Ζηρίνειο Κηφισιά 18.00 (Ε.Ρ.Τ.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τόλιος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics