Breaking News
23 Νοεμβρίου 2020

Η ομοσπονδία θα βραβεύσει την 25χρονη αθλήτρια για την εθελοντική της δράση

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι θα βραβευτεί η αθλήτρια, Άρτεμις Νικηφόρου, για την εθελοντική της δράση. Η 25χρονη Κρητικιά άφησε πίσω της τις προπονήσεις και ενσωματώθηκε εθελοντικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ώστε να συμβάλει στη «μάχη» εναντίον του κορονοϊού ως νοσηλεύτρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η αθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Νικηφόρου είναι μεταξύ των 10 εθελοντριών από την Κρήτη που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας, εισπράττοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η 25χρονη αθλήτρια που ανήκει στο σύλλογο Αρκάδι Ρεθύμνου απέδειξε με την πράξη της ότι ο αθλητισμός και η άρση βαρών πλάθουν υγιείς χαρακτήρες με διάθεση προσφορά στην κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών θα στείλουν συγχαρητήρια επιστολή στην Άρτεμη και με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, η EOAB με την πρώτη ευκαιρία θα την βραβεύσει για την γεμάτη ανθρωπιά και αλτρουϊσμό πράξη της!»

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics