Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
26 Φεβρουαρίου 2016

Καταστροφικά αποτελέσματα έχει για την Ελλάδα ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ στους «32» του Europa League.

Βέβαια, γι’ αυτό, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μοναδικός… υπεύθυνος, μια και το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να προκριθεί από δύο προκριματικούς γύρους, αρχικά στο Champions League και εν συνεχεία στο Europa League, ενώ τον αποκλεισμό από το καλοκαίρι γνώρισε και ο Ατρόμητος. Ανάλογη ήταν η πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, όπου σε έξι αναμετρήσεις είχε μόλις μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης είχε κι αυτός μία νίκη, αλλά και μόλις μία ισοπαλία.

Η πτώση της Ελλάδας στην 14η θέση σημαίνει πως ο Πρωταθλητής Ελλάδας και εν προκειμένω ο Ολυμπιακός, τα τελευταία χρόνια έδινε το «παρών» απ’ ευθείας στους ομίλους του Champions League, χάνει αυτό το προνόμιο και καλείται να περάσει από δύο προκριματικούς γύρους για να τα καταφέρει.Ωστόσο, υπάρχει ενδεχόμενο άμεσης παρουσίας στους ομίλους, ακόμα και τη νέα σεζόν.
Σε περίπτωση που ο κάτοχος του Champions League και ο κάτοχος του Europa League κερδίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε, ανοίγουν δύο θέσεις και η δεύτερη θα καλυφθεί από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ήτοι τους Πειραιώτες, οι οποίοι την Κυριακή (28/2) θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics