Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2021

Κοντρόλ-ντρίμπλα με το τακουνάκι και σουτάρα με το δεξί από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

 


Έχει αρχίσει ήδη να κάνει… απόσβεση των χρημάτων που ξοδεύτηκαν από την Τράμπζονσπορ για την απόκτησή του από την Αλάνιασπορ ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στη Γένι Μαλάτιασπορ! Μάλιστα, το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο αφού πρώτα έκανε κοντρόλ με το τακουνάκι, το οποίο του βγήκε σε ντρίμπλα και στη συνέχεια έπιασε σουτάρα με το… κακό του δεξί πόδι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποδεκατισμένος ο ΟΦΗ: Μέχρι 2 μήνες εκτός ο Σελίμοβιτς, χάνει και Σαρδινέρο, Σολίς

Θρίλερ στα Ιμαλάια: Σώθηκε από θαύμα ο Αντώνης Συκάρης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics