Breaking News
12 Μαρτίου 2021

Λίγες ημέρες μετά την ανάκληση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΦΣΑ αποφάσισε να γίνουν κανονικά οι εκλογές.

 

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία οι αρχαιρεσίες θα γίνουν ηλεκτρονικά στις 23 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το Δ.Σ της Ε.Ο.Φ.Σ.Α στη συνεδρίαση του στις 9 Μαρτίου 2021 αποφάσισε την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 23η Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00μμ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη και εξ αποστάσεως με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας (webex, zoom, google meet κλπ).

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. της 9 Μαρτίου 2021 περί διενέργειας των αρχαιρεσιών της 28ης Μαρτίου 2021 για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωματικών Μελών αυτού, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αναπληρωματικών Μελών αυτής, Τακτικού και Αναπληρωματικού Αντιπροσώπου της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μέσω της ψηφιακής κάλπης «ΖΕΥΣ» της εταιρείας Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET).

3. Ενημέρωση σχετικά με τα ζητήματα που ανέκυψαν από την με αριθμ. πρωτ. 90076/4-3-2021 απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης.

Σε περίπτωση που δεν θα εξασφαλιστεί απαρτία η έκτακτη γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα 23/3/2021 και ώρα 20.00μμ με τον ίδιο τρόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. ενημερώνει τα μέλη του ότι κατά τη συνεδρίαση του που έλαβε χώρα στις 9 Μαρτίου 2021, ένεκα της σχετικής έκδοσης διευκρινιστικής εγκυκλίου, αποφάσισε την ορθή επανάληψη του με αριθμ. πρωτ. 11/9-2-2021 εγγράφου του ως προς το θέμα 6 ως εξής: «…6. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπή…»
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: Επιτυχημένο το χειρουργείο στο γόνατο

Μίλτος Τεντόγλου: Επιτυχημένο το χειρουργείο στο γόνατο

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics