Breaking News
05 Απριλίου 2021

Η Μαρία Πρεβολαράκη αποφάσισε να προσφέρει στην πάλη κι από μία ακόμα θέση
Δημήτρης Ντζάνης

 

Η μεγάλη κυρία της ελληνικής πάλης, η Μαρία Πρεβολαράκη για μια ακόμα φορά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, θέλοντας να δώσει όσα περισσότερα μπορεί για το άθλημα. Η 30χρονη πρωταθλήτρια με γραπτή δήλωση ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη θέση του εκπροσώπου τον αθλητών στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Η Κυπελλούχος κόσμου τον περασμένο Δεκέμβριο στο Βελιγράδι στα 53κ., βρίσκεται στο κύριο στάδιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όμως αυτό δεν την εμπόδισε να ανακοινώσει την απόφασή της να προσφέρει κι από ένα άλλο μετερίζι.

Η δήλωσή της απόλυτα χαρακτηριστική του τρόπου σκέψης της σπουδαίας αυτής πρωταθλήτριας. «Με χαρά και με μεγάλο αίσθημα ευθύνη ανακοινώνω σε όλους τους συναθλητές μου ότι έθεσα την υποψηφιότητα μου για εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια και έχω καταφέρει αρκετές σημαντικές διακρίσεις για το άθλημα. Είμαι στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς αθλητές κατά τη διάρκεια των προσπαθειών μας. Πρέπει ο εκπρόσωπος των Αθλητών να είναι μια ηχηρή φωνή, που θα μεταφέρει τα προβλήματα στο διοικητικό συμβούλιο. Έτσι ώστε με διάλογο και κατανόηση να προσπαθήσουμε να βρίσκουμε από κοινού λύσεις σε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά».

Τα μεγάλα μετάλλια της Πρεβολαράκη

Χρυσά
Μεσογειακοί Αγώνες 2013 (Μερσίνη)
Μεσογειακοί Αγώνες 2018 (Ταραγόνα)
Παγκόσμιο Κύπελλο 2020 (Βελιγράδι)

Ασημένια
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2013 (Τιφλίδα)
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2014 (Βάνταα)

Χάλκινα
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2012 (Αλμπέρτα)
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 (Παρίσι)
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 (Νόβι Σαντ)
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 (Κάσπισκ)

Διαβάστε επίσης:

Λ. Αυγενάκης: «Νίκησε η διαφάνεια, η δημοκρατία και το νοικοκύρεμα

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει το Νοσοκομείο Ρεθύμνου με προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού ύψους ενός εκ. ευρώ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics