Breaking News
06 Απριλίου 2021

Η ευρωπαϊκή ρεγκάτα δεν θα γίνει ούτε αύριο στο Βαρέζε, τι ανακοίνωσαν οι διοργανωτές
Δημήτρης Ντζάνης

 

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στη βόρεια Ιταλία δημιουργούν προβλήματα στη διεξαγωγή της ευρωπαϊκής ολυμπιακής ρεγκάτα, που φιλοξενείται στο Βαρέζε. Η πόλη της Λομβαρδίας, στους πρόποδες των Άλπεων, φιλοξενεί τη διοργάνωση που δίνει εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όμως οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν εκ νέου υπομονή, καθώς ούτε αύριο Τετάρτη (74) θα διεξαχθούν οι τελικοί και ημιτελικοί. Η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε ότι εξ αιτίας της νέας πρόγνωσης για θυελλώδεις ανέμους που θα επικρατούν στη περιοχή, το πρόγραμμα της Τετάρτης μεταφέρεται για την Πέμπτη.

Μάλιστα απαγορεύτηκε ακόμα και η προπόνηση στο νερό, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, και στη συνέχεια θα εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα. Για τον ίδιο λόγο δεν έγιναν αγώνες και σήμερα στο Βαρέζε, με τη διοργάνωση να τελειώνει την Πέμπτη. Να σημειωθεί πως από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, στον ίδιο υδάτινο έχει προγραμματιστεί να γίνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

 Σε αναμονή και τα ελληνικά πληρώματα

Η νέα αναβολή παρατείνει την αγωνία και στα τέσσερα ελληνικά πληρώματα που μετέχουν στη ρεγκάτα και διεκδικούν την ολυμπιακή πρόκριση. Η Αννέτα Κυρίδου αγωνίζεται στον τελικό του σκιφ γυναικών, όπως και τα πληρώματα στο διπλό σκιφ ελ. βαρών σε άνδρες (Αντώνης Παπακωνσταντίνου-Σταύρος Σουλαρίκας) και στις γυναίκες (Ζωή Φίτσιου-Ευαγγελία Αναστασιάδου). Μάλιστα, με την απαγόρευση έστω και για προπόνηση στο νερό, αυτή έγινε εκτός νερού. Με τη σειρά του ο Στέφανος Ντούσκος θα χρειαστεί ημιτελικό, για να βρεθεί κι αυτός στον τελικό στο σκιφ ανδρών. Ο Ντούσκος θα αγωνιστεί στη 2η ημιτελική σειρά, στις 10:37 ώρα Ελλάδας, με βάση το νέο πρόγραμμα.

Να σημειωθεί πως από την ευρωπαϊκή ρεγκάτα η Ελλάδα δικαιούται μόλις ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βασικό κριτήριο που έχει τεθεί από την ομοσπονδία είναι η καλύτερη θέση, ενώ σε περίπτωση ίδιας θέσης, τότε η ομοσπονδία θα κληθεί να πάρει την απόφαση.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Τρύφωνας Σαμαράς ,ο νέος Ροναλντίνιο!!![vid]

Επίσημο: Η ιταλική κυβέρνηση έδωσε το okay για κόσμο στα γήπεδα

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics