Breaking News
05 Μαΐου 2021

Τένις: Με 2-1 σετ ηττήθηκε η Μαρία Σάκκαρη απ’ την Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα, νούμερο 20 στην παγκόσμια κατάταξη!

 

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στη Μαδρίτη. Η Ελληνίδα τενίστρια για τις «16» του τουρνουά της Ισπανικής πρωτεύουσας, αντιμετώπισε την Καρολίνα Μούχοβα. Η Τσέχα τενίστρια είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας της (απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Ιαπωνέζα, Οσάκα, νούμερο 2 στον πλανήτη) και το απέδειξε κόντρα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Με 2-1 σετ η Σάκκαρη μένει εκτός συνέχειας στο Όπεν της Μαδρίτης. Η Ελληνίδα έχασε με… κάτω τα χέρια το πρώτο σετ, καθώς η Μούχοβα το πήρε με 6-0!

Η Ελληνίδα βρήκε το σθένος να επιστρέψει μετά από συναρπαστικό δεύτερο σετ, το οποίο και κέρδισε με 7-6. Το 1-1 άφηνε όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά και η Μούχοβα στις λεπτομέρειες κατόρθωσε να πάρει το κρίσιμο τρίτο σετ με 7-5 και συγχρόνως το εισιτήριο για τα προημιτελικά της Μαδρίτης. Με τη Σάκκαρη, πάντως, να κερδίζει το χειροκρότημα γιατί έδωσε μεγάλη μάχη!

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics