Breaking News
07 Ιουνίου 2021

Roland Garros - Λάκη: Επόμενη αντίπαλος της η Βελγίδα (ελληνικής καταγωγής) Σοφία Κωστούλα. 

 

Νικηφόρα άρχισε την πρώτη της παρουσία στο τουρνουά juniors του Roland Garros η Μιχαέλα Λάκη! Η 16χρονη Ελληνίδα επιβλήθηκε της Ρωσίδας Αλίνια Σερμπίνινα με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-3) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την (Βελγίδα ελληνικής καταγωγής) Σοφία Κωστούλα, την οποία νίκησε πρόσφατα (με 2-1 σετ) στον τελικό του τουρνουά στο Πλόβντιφ της Βουλγαρίας.

Για να φτάσει μέχρι τη νίκη, η Λάκη χρειάστηκε προηγουμένως να ανατρέψει το εις βάρος της 0-3 στο 3ο σετ, σε ένα σημείο που μετρούσε πέντε συνεχόμενα χαμένα γκέιμ. Ωστόσο, η Ελληνίδα δεν έχασε τη ψυχραιμία της, πήρε γρήγορα πίσω το break και τελείωσε το ματς με έξι σερί κερδισμένα γκέιμ και μαζί τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η Λάκη προκρίθηκε μάλιστα υπό το βλέμμα του Πατρίκ Μουράτογλου, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα στον προπονητή της Μιχαέλας, τον Φοίβο Μιχαλόπουλο (εικονιζόμενο στην κεντρική φωτογραφία δίπλα στην Ελληνίδα τενίστρια).

sports3.gr

Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα ζώδια 07/06

 

Γ' Εθνική: Οι αντίπαλοι του Ηρόδοτου στα μπαράζ ανόδου - Η διαδικασία

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics