Breaking News
08 Μαρτίου 2016

Μερίδα οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλουν να πουληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα και οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του, ήταν ένα από τα κυρίαρχα θέματα στην συνέντευξη Τύπου του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ωστόσο, ο τελευταίος δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη με τους φίλους της ομάδας:

«Εγώ δεν θέλω να πωληθεί. Εγώ είμαι ο προπονητής και θέλω τον Κριστιάνο εδώ. Κι εγώ είχα γιουχαριστεί. Δεν είναι προσωπικό. Είναι ένας αριθμός ανθρώπων που απαιτούν όλο και περισσότερα και αυτό είναι καλό γιατί σε αναγκάζουν να βελτιωθείς και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Οι φίλαθλοι λατρεύουν τους παίκτες… στο τέλος της ημέρας».

Ο Γαλλοαλγερινός προπονητής μίλησε και την αποψινή ρεβάνς του 2-0 με την Ρόμα για τους 16 του Champions League: «Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στοχεύσουμε στη νίκη. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι».

Σε ερώτηση κατά πόσο νιώθει πίεση για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ζιντάν έθεσε τους σκοπούς του σε σειρά προτεραιότητας: «Αυτή την στιγμή επιτακτικός στόχος δεν είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά η νίκη επί της Ρόμα και αμέσως μετά το παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Τέλος έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των Μαδριλένων λέγοντας: «Οι φίλαθλοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Πάντα μας συμπαραστέκονται και είναι φυσικό να διαμαρτύρονται όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν. Είναι και αυτό μέρος του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη έκταση σε αυτό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics