Breaking News
05 Ιουλίου 2021

Έξι ημέρες πριν την αναχώρηση για το Όστερμπεεκ και στον ΟΦΗ αναμένονται αφίξεις.

Eπιμέλεια: Μανώλης Σαρρής


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος στον ΟΦΗ ενόψει της αναχώρησης της ομάδας για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με την αποστολή να αναχωρεί από την Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή. Όπως γράψαμε το βράδυ της Παρασκευής, στον ΟΦΗ έχουν ανεβάσει στροφές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και δεν αποκλείεται μέχρι και το Σάββατο να έχουν ολοκληρωθεί τρεις μεταγραφές. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όλοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην Δευτέρα να έχουμε την πρώτη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή.

Τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στα ραντάρ του ΟΦΗ δεν έχουν διαρρεύσει καθόλου, το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό είναι πως όλοι αγωνίζονται εκτός Ελλάδας και πρόκειται για περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικές για την ενίσχυση του ρόστερ του.

athleticradio.gr

Διαβάστε επίσης:

Στην τελική φάση της Β’ Γυναικών ΟΦΗ και ΝΟΧ

 

Ο καιρός σήμερα 05/07/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics