Breaking News
13 Ιουλίου 2021

Ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο παρθενικό φιλικό της νέας σεζόν δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας.


Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας μίλησε στον απεσταλμένο του Athletic Radio 104,2 στην Ολλανδία (Μανώλη Σαρρή) αμέσως μετά από τη φιλική ήττα από τη Φίτεσε. Αναλυτικά όσα είπε ο Νιόπλιας:

«Είδαμε στην αρχή του παιχνιδιού πόσο έτοιμη είναι η Φίτεσε, αλλά από το πρώτο εικοσάλεπτο και μετά ήμασταν καλύτεροι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Αυτά τα φιλικά μας δυναμώνουν, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν καλό. Να μην ξεχνάμε μάλιστα πως εκείνοι είναι πιο έτοιμοι, καθώς σε λίγο καιρό ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους σε λίγο καιρό.


Δεν έχει σημασία το εάν κερδίζαμε ή εάν χάναμε, αλλά η εικόνα έδειξε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είχαμε μερικά προβλήματα στην αρχή, η Φίτεσε μας πίεσε έντονα.

Χαρακτηριστική ήταν η φάση που βρισκόμασταν στην σέντρα και μόλις έγινε η πρώτη επαφή ήρθαν περίπου οκτώ παίκτες για να πιέσουν. Μου αρέσει που είχαμε ποιότητα και που δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις.

Σιγά – σιγά θα ψάχνουμε το καλύτερο. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι σαν οικογενειακά διτέρματα, απλά είναι υψηλού ρυθμού. Είχαν μία γρηγοράδα που εμείς δεν είχαμε, αλλά μέσα στην προετοιμασία θα την αποκτήσουμε.»
athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε «Μίλτος Τεντόγλου» μετονομάζεται το Δημοτικό Στάδιο Γρεβενών

 

87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Με ρεκόρ συμμετοχών στην Καστοριά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics