Breaking News
03 Αυγούστου 2021

Δημήτρης Σαμόλης

ΟΦΗ: Δεν προχωρά η περίπτωση του Λορέντσο Γκονζάλες

 

Ο 21 ετών επιθετικός, Λορέντσο Γκονζάλες, που δοκιμάστηκε στην Ολλανδία από τον ΟΦΗ, δεν πρόκειται να αποκτηθεί.
Δεν προχωρά για τον ΟΦΗ η περίπτωση του Λορέντσο Γκονζάλες. Ο 21 ετών επιθετικός, που γεννήθηκε στην Ισπανία αλλά μεγάλωσε στην Ελβετία και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της ομάδες, δεν πρόκειται να υπογράψει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Αυτή ήταν η απόφαση που πήραν οι Κρητικοί για τον ποδοσφαιριστή που πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Νίκου Νιόπλια δίχως να πείσει ότι αξίζει να υπογράψει.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Τόκιο -Άτυχος ο Τσιάμης, τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον προκριματικό

 

 

Σήμερα 03 Αυγούστου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics