Breaking News
09 Μαρτίου 2016

Η Μπενφίκα πέτυχε στο τέλος του αγώνα δυο γκολ, νίκησε 2-1 τη Ζενίτ στη Ρωσία και έγινε η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στους «8» του Champions League.


Ο Νίκο Γκαϊτάν στο 85΄ ήταν αυτός που ισοφάρισε το γκολ του Χουλκ στο 69΄ ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ταλίσκα διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έδωσε πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση των Πορτογάλων, που είχαν επικρατήσει 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Απόψε διεξήχθη ένα «μοιρασμένο» ματς με τη Ζενίτ να αναζητά με επιμονή το πολύτιμο γκολ. Τα κατάφερε στο 69΄ με κεφαλιά του Χουλκ μετά από σέντρα του Ζιρκόφ. Ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος όταν ο Ραούλ Χιμένες εκτόξευσε «κεραυνό» έξω από την περιοχή στο 85΄. 

Ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και... επέστρεψε στο κεφάλι του Γκαϊτάν, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 1-1 και έστειλε τη Μπενφίκα στους προημιτελικούς. «Κερασάκι στη τούρτα» το γκολ του Ταλίσκα από ασίστ του Γκαϊτάν στο 90+5΄.

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Κίτρινες: Χουλκ - Μήτρογλου, Πίτσι

ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡ. (Αντρέ Βίγιας Μπόας): Λοντίγκιν, Ανιούκοφ (58΄ Σμολνίκοφ), Λουϊς Νέτο, Λομπέρτς, Ζιρκόφ, Χουλκ, Μαουρίσιο (82΄ Γιουσουποφ), Κοκόριν (58΄ Σατόφ), Ντάνι, Τζιούμπα, Βίτσελ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Σαντάνα, Σεμέδο, Σάμαρης, Λίντελοφ, Ελιζέου, Πίτσι (72΄ Σάλβιο), Φέισα, Ρενάτο Σάντσες, Γκαϊτάν, Μήτρογλου (66΄ Χιμένες), Ζόνας (90+1΄ Ταλίσκα)

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics