Breaking News
11 Αυγούστου 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε ρεβάνς από τον Ουμπέρ στο Τορόντο [vid]

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επικράτησε πολύ δύσκολα με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-1)

 

Θανάσης Μαργαρίτης


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του στο Τόκιο από τον Ούγκο Ουμπέρ, αλλά χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά για να τα καταφέρει, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να τελειώσει όταν σέρβιρε για την πρόκριση στο 6-3, 5-4, ενώ είχε και 5 χαμένα match points αργότερα στο 2ο σετ, τελικά όμως χρειάστηκε να το κάνει σε 3ο σετ, όπου έδειξε χαρακτήρα και κυριάρχησε στο court.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φιναλίστ στο Τορόντο το 2018, δεν είχε καθόλου εύκολο έργο στην πρεμιέρα του στο National Bank Open, κατάφερε όμως να κερδίσει τον πολύ μαχητικό Ουμπέρ, με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-1), παίρνοντας και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον τελευταίο του αγώνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον Γάλλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει μια καθαρή straight sets νίκη και να ξεμπερδεύει πολύ νωρίτερα, όμως λίγο το εκπληκτικό τένις του Ουμπέρ στα κρίσιμα σημεία, λίγο τα δικά του προσωπικά λάθη, έδωσαν μια άλλη πνοή στο ματς.

 sports3.gr

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Στάρτζεον στη Ρακόφ

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics