Breaking News
18 Αυγούστου 2021

NBA: Το Σακραμέντο συνέτριψε τη Βοστώνη
Βασίλης Μπαλατσός  

 

Μπορεί οι Σακραμέντο Κινγκς να μην έχουν την πιο δυνατή ομάδα στο NBA, όμως το μέλλον τους είναι πολλά υποσχόμενο. Το ρόστερ που κατέβασαν οι «Βασιλιάδες» στο Λας Βέγκας κατάφερε να κερδίσει το φετινό Summer League του ΝΒΑ. Οι Κινγκς επικράτησαν στον τελικό των Μπόστον Σέλτικς με 100-67.

Το Σακραμέντο ήταν καλύτερο από την αρχή του παιχνιδιού, όμως η Βοστώνη προσπαθούσε να αντισταθεί. Στην πρώτη περίοδο οι Κινγκς ήταν μπροστά γι 4 πόντους (24-20), ενώ στην επόμενη περίοδο διπλασίασαν το προβάδισμα τους (44-36), Οι «Βασιλιάδες» έκαναν… πάρτι στην τρίτη περίοδο τελειώνοντας ουσιαστικά στο παιχνίδι (70-49) και στην τελευταία περίοδο διεύρυναν τη διαφορά τους στο τελικό σκορ (100-67).

MVP του τελικού ήταν ο Λούις Κινγκ, ο οποίος μέτρησε 21 πόντους (4/8 τρίποντα), ενώ έκανε και 5 κλεψίματα. Τον Κινγκ ακολούθησε ο Ράμσεϊ με 16 πόντους και ο Κόουλμαν με 14. Όσον αφορά τους Κέλτες ο Έντουαρτς ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

Euro 2020: Η ταινία της συναρπαστικής διοργάνωσης (video)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics