Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2021

Μετακόμισε ελέω... προβάτων ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί άλλαξε σπίτι ο Πορτογάλος.

 

Πρόβατα... έδιωξαν τον Ρονάλντο από το σπίτι του
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο «Ολντ Τράφορντ», όμως τις πρώτες ημέρες της παραμονής του στην αγγλική μεγαλούπολη, δεν κοιμήθηκε καλά. Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», το σπίτι που μίσθωσε ο διάσημος Πορτογάλος, βρίσκεται πολύ κοντά σ΄ ένα αγρόκτημα, όπου... κατοικούν πολλά πρόβατα, τα οποία ξυπνούν νωρίς το πρωί και με τον θόρυβο που κάνουν, δεν επέτρεπαν στον CR7 να απολαμβάνει τον ύπνο του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, «αν και το ακίνητο είναι όμορφο και κοντά στο δάσος, βρίσκεται κοντά σε πρόβατα που είναι πολύ θορυβώδη νωρίς το πρωί», με αποτέλεσμα ο Ρονάλντο να αποφασίσει να μετακομίσει, καθώς εκτός από τα συμπαθητικά ζώα που τον άφηναν άυπνο, το σπίτι αυτό, βρίσκεται κοντά σε δημόσιο δρόμο, γεγονός που έθετε την οικογένεια του διάσημου άσου, σχεδόν σε «κοινή θέα».

fosonline.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics