Breaking News
28 Νοεμβρίου 2021

Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι βαθμολογίες των 7 ομίλων της Γ’ Εθνικής.

 

Συναρπαστικά παιχνίδια διεξήχθησαν και αυτή την Κυριακή στη Γ’ Εθνική, προκαλώντας… αναστάτωση στις βαθμολογίες.

Στον 1ο όμιλο, ο Άρης Αβάτου επέστρεψε στις νίκες και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, ενώ στον 2ο όμιλο, ο Μακεδονικός παραμένει στην κορυφή.

Στον 3ο όμιλο, τρεις ομάδες συγκατοικούν στο ρετιρέ, η Νέα Αρτάκη, ο Ηρακλής Λάρισας και ο Θησέας Αγριάς. Στον 4ο όμιλο, ο Αχέρων Καναλακίου παραμένει στην κορυφή, καθώς Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος γκέλαραν.

Στον 5ο όμιλο, ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου παραχώρησε την πρώτη του ισοπαλία, αλλά είναι πρώτος με αέρα 3 βαθμών από τους διώκτες του.

Στον 6ο όμιλο, ο Πανελευσινιακός εδραιώνεται στην πρώτη θέση, ενώ στον 7ο όμιλο, ο Πανιώνιος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τον πρωτοπόρο Άγιο Νικόλαο, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αλμυρό.

Δείτε τις βαθμολογίες των επτά ομίλων της Γ’ Εθνικής από το sportsup…
onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/11)

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics